O Nas

Szanowni Państwo

Firma Wodzio Kebab powstała w 2005 roku, jej założycielami oraz obecnymi właścicielami są Ewa i Bogusław Sociera. W kwietniu 2015 roku nastąpił rebrending firmy - dotychczasowa nazwa firmy Bodzio oraz logo zostały z refreshowane i zastąpione nazwą Wodzio. Od początku działalności firmy jej misją jest dostarczanie gotowych dań przygotowanych wedle własnych oraz sprawdzonych oryginalnych tureckich receptur. Głównym czynnikiem charakteryzującym naszą działalności jest jakość. Jej oceną w naszym rozumieniu jest stopień zaspokojenia Państwa potrzeb, innymi słowy Państwa zadowolenie. Dlatego w naszej strategii klient jest na pierwszym miejscu, wszelkie inwestycje czynione przez Bodzio Kebab są wynikiem chęci dywersyfikacji przez nas oferty w celu optymalnego dopasowania jej do Państwa potrzeb.

Spicylicious

Przygotowywanie posiłków odbywa się z uwzględnieniem aktualnych i obowiązujących przepisów mających na celu zachowanie najwyższego bezpieczeństwa zdrowotnego produktów oraz spełnienia Państwa oczekiwań i wymagań.

W swojej strategii Firma kładzie również duży nacisk na obsługę klienta i szybkośc realizacji zamówień. Wyspecjalizowany personel ma zapewnić realizację tych zamierzeń. Dlatego prowadzimy wewnętrzny marketing partnerski skierowany do naszych pracowników traktując ich jak własnych klientów wiedząc o tym, iż zadowolony pracownik ma bezpośrednie przełożenie na obsługę klientów oraz atmosferę w naszych firmowych punktach.